skip to Main Content

Expertise Vastgoed is een samenwerking tussen Rob Veenhoven (Veenhoven Vastgoedadvies) en Sander de Groot (De Groot Real Estate – Coaching & Counseling).

drs. R. (Rob) Veenhoven MSRE is als vastgoeddocent verbonden aan de opleiding Vastgoedkunde van de Saxion University of Applied Sciences. Rob heeft een eerstegraads didactische lesbevoegdheid, behaald aan het instituut ELAN van de Universiteit Twente. Daarnaast verzorgt Rob incompany bijeenkomsten op het gebied van financiële en economische vastgoedvraagstukken, onder andere dilemmatrainingen op het gebied van ethiek en integriteit alsmede diverse trainingen en bijeenkomsten financiële rekenkunde vastgoed. Hiervoor was Rob werkzaam als vastgoedadviseur commercieel vastgoed bij Cushman & Wakefield. Rob heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen variant Financiering en Belegging en de MSRE afgerond aan de Amsterdam School of Real Estate.

drs. S.H. (Sander) de Groot is als vastgoeddocent verbonden aan de opleiding Vastgoedkunde van de Saxion University of Applied Sciences. Naast het docentschap houdt Sander zich bezig met het begeleiden van vastgoedprofessionals uit de beroepspraktijk in het verkrijgen van meer vastgoedkennis (individueel/ incompany) op het  gebied van vastgoedmanagement en -beleggen. Eerder is Sander werkzaam geweest in de woningmakelaardij, het notariaat en de woningcorporatiesector. Sander heeft de HEAO-MER specialisatie onroerend goed & makelaardij in Groningen doorlopen, waarna hij later de master Real Estate Management van de University of Greenwich heeft afgerond.

 

 

 

Back To Top