skip to Main Content

In de reeks Financiële Rekenkunde Vastgoed zijn inmiddels twee boeken verschenen.

De boeken zijn primair ontwikkeld voor hbo-studenten die de eerste stappen zetten in de wereld van financiële rekenkunde en financiële vastgoedvraagstukken. Op basis van onze ervaring hebben wij een methode ontwikkeld om studenten optimaal te kunnen voorbereiden op financiële vastgoedvraagstukken in de vastgoedpraktijk.

In de hoofdstukken 2, 3 en 4 ligt dan ook de nadruk op de basistheorie van de financiële rekenkunde en het maken van kasstroomoverzichten. In de hoofdstukken 5, 6 en 7 volgt een introductie in de vastgoed-, opstal- en grondexploitatie.

Alle opgaven uit het opgavenboek dienen volledig schriftelijk te worden uitgewerkt. Pas op het moment dat de vastgoeddeskundige deze basistheorie volledig beheerst kan worden overgegaan naar het gebruik van een spreadsheet programma en het maken van meer gecompliceerde vastgoedberekeningen.

Financiële Rekenkunde Vastgoed: basistheorie (ISBN 978-90-831610-0-6). De prijs inclusief BTW is € 59,95. Studeer je aan een hogeschool of universiteit? Ontvang dan studentenkorting. De prijs met studentenkorting inclusief BTW is € 34,95.

Financiële Rekenkunde Vastgoed: basistheorie – opgavenboek (ISBN 978-90-831610-1-3). De prijs inclusief BTW is € 29,95. Studeer je aan een hogeschool of universiteit? Ontvang dan studentenkorting. De prijs met studentenkorting inclusief BTW is € 19,95.

Verzending binnen Nederland is gratis. Zie de algemene voorwaarden voor de verzendkosten van verzendingen naar het buitenland.

Zie het menu aan de linkerzijde om boeken te bestellen.

Back To Top