skip to Main Content

“Sander, hartelijk dank voor de training! Jouw interactieve benadering en de gehanteerde verschillende werkvormen heb ik als prettig ervaren. Ik heb ervan opgestoken en ga de ervaringen meenemen in mijn werk!”

Naar aanleiding van de maatwerktraining voor beginnende vastgoedprofessionals van ABC Capital. In deze training is in drie dagdelen ingegaan op de werking van/ actualiteiten op de markt voor woningbeleggingen, het acquisitie-, exploitatie- en dispositietraject bekeken vanuit het perspectief van een belegger alsmede op de financieel-rekenkundige aspecten die een rol spelen bij voorgaande onderwerpen.

www.abccapital.nl

“In een kort tijdsbestek van een uur heeft Rob ons meegenomen in de wereld van het vastgoed. Rob heeft ons dit laten zien en daarbij inzicht gegeven in de belangen van een commerciële partij. Een erg interessante wereld die Rob op een interactieve laat aanhaken bij de actualiteiten binnen de gemeente Hengelo. Op een deskundige maar zeker ook verbindende manier weet Rob de aandacht vast te houden en de aanwezigen te boeien.”

Tijdens een bijeenkomst voor de afdeling Ruimte & Bouwen van de gemeente Hengelo is ingegaan op de actualiteit van de vastgoedmarkten vanuit een gemeentelijke perspectief.

www.hengelo.nl

“Het was een interessante training, waarin op een interactieve manier werd geoefend met verschillende rekenmethoden”.

Op de vijfde en voorlaatste dag van het Traineeship (Juridisch) Adviseur Vastgoed en Grondzaken van Metafoor Vastgoed & Software volgen de trainees de training Vastgoedrekenen van Rob Veenhoven.

www.metafoorvastgoed.nl

Back To Top