skip to Main Content

Bij het afnemen van onze diensten en/of onze boeken zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan hieronder beschreven. Tevens is hier ons privacybeleid door te nemen.

Neem, bij vragen, contact op via info@expertisevastgoed.nl.

 

Algemene voorwaarden:

Boek(en): Bestellen

U kunt onze boeken per e-mail bestellen door een mailbericht te sturen naar info@expertisevastgoed.nl. Klik hier voor de precieze bestelprocedure.

Met onderwijsinstellingen is de afspraak gemaakt, vanwege didactische redenen, dat antwoorden op de opgaven uit het opgavenboek via de betreffende opleiding zelf worden verstrekt.  Deze worden op geen enkele wijze verstrekt door Expertise Vastgoed. Op het moment dat bij een bestelling door de koper gebruik wordt gemaakt van de aangeboden studentenkorting realiseert en accepteert de koper dat deze geen recht heeft op verstrekking van de antwoorden door Expertise Vastgoed.

 

Boek(en): Verzendkosten en betalen

Verzending van een bestelling naar een adres in Nederland is gratis. Voor verzendingen naar het buitenland wordt contact met u opgenomen om de precieze kosten te bespreken.

Alle genoemde prijzen op onze site zijn inclusief BTW.

Betaling van de door u ontvangen factuur kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar NL18 KNAB 0410 1679 91 t.n.v. De Groot Real Estate – Coaching en Counseling. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening zal het boek / zullen de boeken worden geleverd.

 

Boek(en): Bezorgen

Na ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt uw bestelling binnen vijf werkdagen via PostNL verzonden. Standaard wordt de bestelling bezorgd op het opgegeven factuuradres. Als het bezorgd dient te worden op een ander adres, geef dit dan aan bij de bestelling door een ander verzendadres op te geven dan het factuuradres.

 

Boek(en): Verkeerde of beschadigde producten

Uiteraard doen wij ons best uw bestelling zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht onverhoopt toch een verkeerd boek zijn geleverd, laat het ons dan binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling per emailbericht weten (voorzien van foto’s). De email kan worden verzonden aan info@expertisevastgoed.nl. Indien de fout aan onze zijde ligt zal alsnog het ontbrekende kosteloos worden nagezonden. Verkeerde exemplaren dienen door u te worden geretourneerd.

Wij verpakken bij verzending onze boeken zorgvuldig om op deze wijze beschadigingen te voorkomen. Mocht onverhoopt een bestelling beschadigd aangekomen zijn, laat het ons dan binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling per emailbericht weten (voorzien van foto’s). Dan zal worden gekeken naar een passende oplossing.

 

Boek(en): Bestellingen annuleren

Bestellingen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot op het moment dat deze worden verzonden. Op het moment dat bestellingen verzonden zijn, is annulering niet meer mogelijk.

 

Klachten

Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Op het moment dat u een klacht heeft kunt u deze kenbaar aan ons maken per email door een bericht te sturen naar info@expertisevastgoed.nl. Wij zullen binnen vijf werkdagen reageren op uw klacht en proberen samen tot een goede oplossing te komen.

 

Privacybeleid:

Privacy

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet doorgegeven aan derden.

 

Tenslotte:

Auteursrecht

Alle rechten met betrekking tot de boeken welke worden aangeboden op deze website alsmede de rechten op deze website zelf liggen bij Expertise Vastgoed respectievelijk Veenhoven Vastgoedadvies en/of De Groot Real Estate – Coaching & Counseling. Het is niet toegestaan om, zonder toestemming van Expertise Vastgoed respectievelijk Veenhoven Vastgoedadvies en/of De Groot Real Estate – Coaching & Counseling, (gedeelten van) de inhoud van boeken dan wel (gedeelten van) deze website over te nemen, te kopiëren en/of te verspreiden.

 

Disclaimer

Hoewel aan de totstandkoming van deze website de uiterste zorg is besteed, aanvaarden de auteur(s), redacteur(en) en de uitgever(s) geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de weergegeven informatie, noch voor eventuele gevolgen daarvan.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Alle bovengenoemde voorwaarden zijn van kracht met ingang van 9 april 2022.

 

Back To Top